Take a fresh look at your lifestyle.

. – Agenda Solo

82


.
PANAS PANAS JAJAN MANGGA MEKAR SWEGER TENAN KI LUR中
.
Panggone neng nggon Gentan lur, yen ndelok seko tampilane sing marai unik ki yo bentuke iki lur, digawe mekar koyo kembang, dan mangga sing dinggo ki mangga sing setengah mateng, dadi enek sensasi kriuk kecut manis seger pas di kunyah 中
.
Pas njajal mangganr ki teksture krenyes krenyes banget lur, mirip koyo nek maem buah apel, ketambah bubuk cabe+garamr ki nyelot seger tenan rasane, manis kecut asin pedes 中 naknann lur cocok banget nggo nyemil pas hawane panas ngene ki
.
Monggo sing kepengen golek seger seger murah meriah langsung diagendakne mawon, soale jik jarang tenan iki neng Solo salam MADANG!! #madanglur
.
MANGGA MEKAR
DEPAN PAS POM BENSIN MANGESTI GENTAN/PURBAYAN
SELATAN SFA STEAK GENTAN
BUKA JAM 10.00-HABIS
.
MANGGA MEKAR = 10K/BIJI
.
#kulinernengsolo #kns_ManggaMekar #kns_mangga



Source

Leave A Reply

Your email address will not be published.