Take a fresh look at your lifestyle.

. – Agenda Solo

103


.
ESUK ESUK NYEGER TIMLO COCOK KARO HAWANE KI‼️🤤😋
.
Panggone neng nggone TIMLO Battoo Margoyudan lur, aku mampir rene ki mergo direkomendasikne ndoro putriku jare rasane enak dan seger banget 🤤
.
Pas tekan nggone ki mau terpantau sepi lur, padahal jare ndoro putriku ki mbien warunge rame banget, tapi saploke pindah dadi sepi, mungkin mergo jarang sing mudeng lur 😭
.
Pilihan Timlone neng kene yo enek akeh banget lur, iso milih TIMLO pisah utowo campur, yen ki mau aku pesene TIMLO campure lur 🤤
.
🍽 OVERALL kuah timlone seger tenan lur, yen di delok tampilane ki wakeh tenan porsine, mirip banget karo TIMLO sing terkenal kae 😋 isiane yo komplit, enek kulit sosis karo potongan telur kecap🤤 sing marai nambah enak ki telur kecape sing super masir kui lur, jan nagih banget, gurih kecampur manis ngeblend dadi siji neng mulut 🤤
.
🚀 Monggo sing kepengen golek sarapan langsung agendakne dilarisi wae, dijamin nagih dan murah meriah regane lur🤤 sing meh njajal ojo lali di STORY dan TAG @kuliner.neng.solo ya 🥳 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 TIMLO BATTOO MARGOYUDAN
🔰 SMAN 2 SURAKARTA KE SELATAN 100M, LOKASINYA TIMUR JALAN (tap gmaps diatas untuk detail lokasi)
⏰ BUKA JAM 06.00-20.00 WIB
🛎 OJOL READY
.
💰 DETAIL HARGA DAN MENU CEK DI @daftarmenumu #daftarmenu_timlobattoo
.
#kulinernengsolo #kns_timlo #kns_timlobatoo



Source

Leave A Reply

Your email address will not be published.