Take a fresh look at your lifestyle.

. – Agenda Solo

101


.
‼️BASGOR JADUL LEGEND DI ISI SOLO‼️🤤🔥
.
Panggone neng nggon daerah kampus ISI Solo ki lur, ki wingi aku ketemu bakule iki mergo ra sengojo pas lewat neng mburi isi langsung tak peet wae bakule 😍 maklum ket mbien goleki basreng sing model ngene ki rung tau nemu je 😍
.
Yen di delok seko tampilane jan plek ser koyo Basgor jaman aku cilik lur, yo mung sing mbedakne iki regane saiki sak sunduk 500, yen mbien gur 100😂
.
Pas tak jajal basrenge jan mirip plek koyo basgor jamanku SD lur, teksture garing diluar dan kenyal di dalam, opo neh ditambah sause sing khas jan nikmat banget 🤤
.
🚀 Monggo lur sing kepengen nglarisi langsung diagendakne tuku rene wae, ojo lali dilarisi ya lur, salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 BASGOR LEGEND BELAKANG ISI SOLO
🔰 BELAKANG PAS GAPURA KAPAL KAMPUS ISI SOLO
⏰ BUKA JAM 13.00-HABIS
.
💰 DETAIL HARGA CEK @daftarmenumu
.
#kulinernengsolo #kns_basreng #kns_basgor

 



Source

Leave A Reply

Your email address will not be published.