Take a fresh look at your lifestyle.

. – Agenda Solo

262


.
UDAN UDAN GOLEK SIOMAY PAS TENAN KARO HAWANE‼️🤤
.
Wah nyore udan ngene ki enake golek cemilan sek wae lur, koyo aku ki bar golek cemilan siomay neng daerah Jebres ki lur, tepate neng nggon ngarep pas RS Hermina😋 baknen neng kene ki enek sing dodol siomay tengiri lur, siomayne komplit tur murah meriah tenan, hapie NIBAKNE piro piro wae dilayani og 😋
.
Yen favoritku karo siomay tengiri ngene ki yo siomay karo kobis e lur, dipangan anget pas sore sore ngene ki jan cocok tenan 🤤
.
🚀 Sing kepengen ngrasakne siomay tengiri super komplit langsung diagendakne rene lur 😋 salam MADANG!!🔥 #madanglur
.
🏡 SIOMAY TENGIRI HERMINA
🔰 JEBRES, DEPAN PAS RS HERMINA SOLO
⏰ BUKA JAM 15.00-HABIS WIB
.
💰 BELI BERAPAPUN DILAYANI
💰 DETAIL DAN HARGA MENU LAIN CEK DI @daftarmenumu
.
#kulinernengsolo #kns_siomay #kns_siomayndeso



Source

Leave A Reply

Your email address will not be published.