Take a fresh look at your lifestyle.

Mumpung dina minggu, ayo ubet obah ra ketang ngobahke jempol. Mangga nglumpuk m…

107


Mumpung dina minggu, ayo ubet obah ra ketang ngobahke jempol.

Mangga nglumpuk mriki para bakul.

Digelar dagangane neng kolom komen, mbok menawa kanca2 follower liyane ana sing butuh.

Dikei keterangan sing jelas, usaha apa, foto produk, hargane pira, kontak dicantumke dll.

Follower sing butuh sesuatu ya isoh sekrol2 trus nulis neng komen, sapa ngerti enek bakule sing maca.

#dirumahaja ora perlu metu2, isoh nggunakke jasa kurir/ojol, ben payu juga.

Yuk GASS! Mg2 tembus, laris!

Mangga, bisa juga bikin story daganganmu trus tag instagram Kota Solo], kita bantu restory. GRATIS. Ditunggu smpe pkl 17.00 (khusus Minggu) 🙏
.
NOTE:
– Tetep ati2 bertransaksi, waspadai penipuan nggih
.
– Yang mau paid promote bisa DM admin IG Kota Solo] 🙏




Source

Leave A Reply

Your email address will not be published.